ELBA – alături de liderii mondiali în iluminat la târgul Light&Building 2018

În perioada 18-23 martie 2018, ELBA va fi prezentă pentru a doua oară consecutiv la cel mai mare eveniment în domeniul iluminatului din lume – Light&Building, care va avea loc în Germania, la Frankfurt.

Aproximativ 2.600 de expozanți vor prezenta cele mai noi produse si tehnologii la Light + Building în Centrul Expozițional din Frankfurt. Din cei peste 210.000 de vizitatori, aproape jumătate provin din afara Germaniei. Printre grupurile de vizitatori se numără arhitecți, designeri, proiectanți și ingineri, precum și comercianți și reprezentanți din sectoarele de retail și de gros și din industrie.

ELBA va aduce în atenția pasionaților și specialiștilor în lighting cele mai noi și eficiente produse destinate iluminatului industrial și de siguranță.

Ne veți găși în hala 4.2, standul C71, unde echipa ELBA vă așteaptă să va împărtășească istoria unei companii ce activează de aproape 100 de ani în tehnologia luminii; o istorie care a fost posibilă datorită orientării spre evoluție permanentă, inovație și dedicare în dezvoltarea unor produse performante și eficiente energetic.

 

ELBA SA

Timișoara, Zona Industrială Freidorf, Str. Paul Morand nr. 135, Timiș, România

Telefon +40 356 443 902
E-mail office@elba.ro