Privim provocările ca oportunităţi de evoluție

Principalul ingredient al succesului ELBA este constituit din echipa noastră bine armonizată, care de-a lungul timpului a reuşit să îşi păstreze abordarea strategică şi coerentă, precum şi spiritul inovator.

 

Gheorghe Cocian
Președinte Consiliu de Administrație

Elba este cel mai mare producător de soluții si sisteme de iluminat din Romania. Longevitatea si succesul companiei sunt fondate pe valori esențiale pentru noi: inovație, calitate, performanta.  Iar mai presus de orice angajații si clienții noștri au fost si vor rămâne prioritățile primordiale pentru a continua sa evoluam in industria noastră foarte competitiva.

Bogdan Cocian
Director General

Economia globală și schimbările din sectorul de activitate al firmei, reprezintă provocări interesante pentru noi. ELBA dedică toate eforturile pentru a transforma aceste provocări în oportunități profitabile de afaceri. Experiența solidă și concentrarea intensă pe adaptarea la noul mediu de afaceri ne asigură încrederea că vom rămâne liderul în tehnologia luminii pe piața internă și vom continua dezvoltarea durabila pe piața internațională.

Irina Dragomir
Director Economic

Cerințele unei economii deschise, dinamice și competitive ne-au determinat să ne orientăm energia, să ne punem în practica toate competențele pentru a atinge și menține performanța în domeniul producției de corpuri de iluminat la cel mai înalt nivel.

Nicolae Moțățeanu
Director fabrică C.I.A. / AUTOMOTIVE

Industria automotive globală și națională a trecut prin transformări radicale în ultimii ani. ELBA a demonstrat capacitatea de lider și în acest domeniu. Ținta noastră este de a fi mereu alegerea numărul 1 pentru clienții noștri, pentru fiecare produs. Vrem să fim un simbol al excelenței operaționale și al celor mai înalte standarde de fabricație din industrie.

Cristian Mucenicu
Director fabrică C.I.L. / LIGHTING

Tehnologia luminii este pasiunea noastră. Inovăm, producem și livrăm sisteme și corpuri de iluminat la cele mai înalte standarde și nivele de inovare. Dorim să contribuim activ la succesul și bunăstarea clienților noștri și suntem orientați spre definirea tehnologiilor viitoare in industria iluminatului.

Teodor Mermeze
Director fabrică S.D.V. / MOLDING

Inovația, excelența în execuție și îmbunătățirea continuă a proceselor tehnologice sunt prioritățile de top ce asigură abilitatea noastră de a livra clienților produse de cea mai înaltă calitate. Adoptăm cu rapiditate și rigurozitate cele mai noi standarde de funcționare din industrie, pentru a sprijini ELBA în a obține locul 1 pe piață.

Nicolae INDRIE
Director Calitate – Mediu

ELBA este angajată permanent în respectarea cerințelor agreate cu clienții, cerințelor legale și de reglementare aplicabile . Îmbunătățim continuu sistemele de management de calitate, mediu, securitate a muncii și responsabilitate socială, implementate pentru a asigura o dezvoltare durabilă și sustenabilă a produselor și serviciilor oferite.

Ciprian Voștinar
Director Achiziții – Logistică

Dezvoltăm continuu și activ noi strategii de identificare a achizițiilor și furnizorilor pentru a susține obiectivele companiei noastre. Pentru a achiziționa materialele și echipamentele necesare într-un mediu dinamic și competitiv, ne concentrăm asupra managementului raportului preț-calitate.

Monica Bădău
Șef Departament Resurse Umane

Plăcerea de a munci la ELBA, respectul față de angajații noștri și realizarea profesională în carieră sunt principii fundamentale care ghidează toate activitățile de Resurse Umane. Suntem întru totul dedicați dezvoltării unei culturi de înaltă performanță și meritocrație, care să sprijine creșterea și evoluția companiei.

ELBA SA

Timișoara, Zona Industrială Freidorf, Str. Paul Morand nr. 135, Timiș, România

Telefon +40 356 443 902
E-mail office@elba.ro