ELBA – Noua gamă de corpuri de iluminat industrial – 2017/2018

Principalele beneficii directe şi indirecte pe care iluminatul industrial optimizat le furnizează sunt: vizibilitatea îmbunătăţită, estetica modernă, un moral mai bun al angajaţilor, reducerea oboselii ochilor (mai ales pentru activităţile ce implică verificări de aspect), siguranţa sporită, control al calităţii îmbunătăţit şi mai puţine rebuturi pe liniile de fabricaţie. Toţi aceşti factori contribuie la creşterea productivităţii şi a siguranţei angajaţilor.

O preocupare majoră în proiectarea noii game 2017-2018 a fost optimizarea consumului energetic, o mai bună productivitate şi siguranţă, realizându-se creşteri semnificative ale productivităţii prin modificări asupra iluminatului, scăzând efectiv costul anual cu energia electrică.

Lămpile LED reduc consumul de energie cu până la 70%, extind durata de viaţă a sistemului (la aproximativ 50 000 de ore), minimizează cerinţele de mentenanţă.

Personalizarea designului sistemelor de iluminat îmbunătăţeşte siguranţă şi creşte economiile cu energia, influenţând în mod pozitiv productivitatea.

Există un potenţial de economisire major în cazul celor mai multe clădiri industriale prin înlocuirea sistemelor de iluminat actuale, clasice, cu surse de lumina mai eficiente.

Un obiectiv foarte important al ELBA este acela de a participa la diminuarea amprentei de carbon şi la limitarea impactului asupra mediului, în acord cu COP2021. În acest sens, tehnologiile de fabricaţie a produselor noastre exclud substanţele poluante (mercur şi alte elemente nocive). În cadrul soluţiilor constructive s-au eliminat şi emisiile de radiaţiiîn spectrul infraroşu (IR) şi utraviolet (UV).

Corpurile de iluminat industrial Elba îndeplinesc cerinţele de siguranţă, maximizând în acelaşi timp productivitatea şi conservarea energiei. În procesul de producţie al acestora, acordăm o atenţie deosebită factorilor care determina calitatea iluminatului: contrastul, luminozitatea, modelele de distribuţie a luminii şi de redare a culorilor.

Oferta ELBA pentru clădirile industriale cuprinde corpuri de iluminat capabile să reziste la temperaturi şi umidităţi extreme, la şocuri, şi care sunt totodată ecologice.

ELBA îşi bazează succesul pe inovaţia produselor, controlul ridicat al calităţii, fiabilitate şi un nivel înalt al serviciilor.

Va invităm să consultaţi gama de produse ELBA pentru Iluminat Industrial 2017-2018:

Catalog ELBA Iluminat Industrial 2017-2018

ELBA SA

Timișoara, Zona Industrială Freidorf, Str. Paul Morand nr. 135, Timiș, România

Telefon +40 356 443 902
E-mail office@elba.ro