PERFORMANȚĂ LA NIVEL EUROPEAN

1elba

Industria aeronautică reprezintă unul dintre domeniile pe care Romania trebuie să le încurajeze în demersul său de a spori competitivitatea producției industriale, față de referința europeană.
Câteva dintre caracteristicile importante ale acestui tip de industrie sunt determinate de un nivel tehnologic ridicat, normele de calitate excepționale cu 0 toleranțe la nivelul produsului finit și, nu în ultimul rând, de costurile de dezvoltare semnificative.
Exigențele acestei industrii impun alegerea partenerilor viitori încă din faza de pre-proiect.
Inițial, beneficiarul noii investiții, a proiectat echiparea spatiilor cu corpuri de iluminat cu sursă convențională.
Pentru realizarea acestui proiect, considerăm noi, de referință pentru industria națională, echipa de experți ELBA a propus beneficiarului investiției o abordare modernă bazată pe tehnologia LED de ultimă generație. Astfel s-a propus un nivel de iluminat foarte înalt (peste 700 lx) și o depreciere minimă a fluxului in timp (cca 7% in 12 ani).
În urma efectuării studiului lumino-tehnic, ELBA a oferit o soluție completă care schimbă fundamental modul în care angajații clientului pot beneficia de o lumină de cea mai bună calitate, cu o eficiență maximă și cu un impact pozitiv asupra calității mediului înconjurător.
Reușind să respectăm bugetul previzionat, produsele ofertate de către ELBA au fost în exclusivitate bazate pe tehnologie LED și includ următoarele:
– Premium LUX LED (60, 30, 20 si 12 LED) – pondere de 90% (halele de turnare, extrudare, asamblare etc);
– FIPAD led (ateliere și alte spații anexe);
– LINETA NOVA led (mezanin atașat halelor);
– FIDI 10 LED (mezanin atașat halelor);
– PSFL LED (sediu administrativ – zonă recepție și zonă control);
– FIDI 02 Cristal led (cortina lumina în sediul administrativ);
– Panled (birouri);
– Matrix și Delfin LED – la exterior (drum acces, perimetru gard, spații de depozitare etc).
Prin profesionalismul soluției ofertate, ELBA a reușit să demonstreze standardul de calitate și inovație ridicat al produselor propuse pentru investiție, costurile de mentenanță aproape 0, anduranță foarte ridicată, controlabilitate și nu în ultimul rând un design flexibil și atractiv care să permită o montare facilă.
După o pregătire minuțioasă a ofertei tehnice și de instalare conform standardelor sectorului, echipa ELBA se mandreste cu încă o referință la nivel european, în ce priveste performanțele și calitatea prestației realizate.

ELBA SA

Timișoara, Zona Industrială Freidorf, Str. Paul Morand nr. 135, Timiș, România

Telefon +40 356 443 902
E-mail office@elba.ro