Participare de succes la Euroluce 2015, Milano

Prezenta ELBA in arena internaționala a iluminatului de înaltă calitate a fost întâmpinată cu interes deosebit si a dovedit potențialul imens al produselor noastre. Stand-ul ELBA - Lighting Division a fost vizitat de sute de vizitatori la Salone del Mobile – Euroluce de la Milan.  Cu aceasta ocazie, ELBA a prezentat noua gama de produse exclusiv cu tehnologie LED de înaltă performanta.

 

 

euroluce elba 2015

In perioada 14 – 19 aprilie, 2015, ELBA a participat la cea de-a 54 ediție a târgului Salone del Mobile de la Milano. Cu peste 2000 de companii participante si 200000 mp spațiu de expoziție dedicați excelentei in industria iluminatului, evenimentul a reunit in 4 pavilioane cele mai importante companii. Târgul a fost vizitat de peste 300000 de vizitatori din peste 160 de tari.

Participarea la Euroluce a reprezentat o oportunitate excelenta de a descoperi noi parteneri de afaceri pentru extinderea activității de export printr-o rețea de distribuție lărgită. Produsele ELBA, recunoscute pentru calitate, inovație si tehnologie sunt deja comercializate si apreciate de clienți si distribuitori din Europa. Recunoscând potențialul pieței europene si interesul deosebit al clienților pentru produse MADE in EU, reprezentanții ELBA au purtat numeroase discuții cu parteneri  din Franța, Germania, Italia cat din nordul Africii si Orientul Mijlociu.

Vizitatorii au avut ocazia sa cunoască noul portofoliu de produse ELBA, cu tehnologie LED de ultima generație cu performante de pana la 180 lm/W; potențialii clienți au apreciat în mod special nivelul de calitate, materializat prin perioada de garanție oferita, precum și tehnologiile utilizate, demonstrând competente solide în domeniul iluminatului tehnic.

 

Despre Elba

ELBA este un producător de top pe piața corpurilor și soluțiilor de iluminat din Romania. De peste 90 de ani, prin inovație și calitate, ELBA reprezintă etalonul în industria iluminatului si contribuie la stabilirea standardelor de design și producție.

ELBA pune la dispoziție o gama variata de produse eficiente energetic folosind tehnologie LED de ultima generație pentru principalele zone de aplicație – industrial, arhitectural, birouri, comercial, spitale etc.

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesați website-ul nostru www.elba.ro

ELBA SA

Timișoara, Zona Industrială Freidorf, Str. Paul Morand nr. 135, Timiș, România

Telefon +40 356 443 902
E-mail office@elba.ro