Noua gamă de corpuri de iluminat ELBA destinate iluminatului stradal, pietonal si arhitectural – în Catalogul – Iluminat de Exterior 2017-2018

 

ELBA - Iluminat Arhitectural

Fotografie: Adrian Domokos

Pentru că ELBA lua ființă în primul oraș cu iluminat stradal electric din Europa și pentru că de aproape un secol de existență dezvoltăm și producem corpuri de iluminat adresate iluminatului indoor și outdoor, ne bucurăm să vă punem la dispoziție materialul suport în alegerea soluțiilor optime pentru iluminatul spațiilor de exterior.

Catalogul ELBA Iluminat de Exterior 2017-2018 cuprinde cele mai noi produse cu LED dezvoltate de ELBA pentru iluminatul stradal, pietonal și arhitectural. Producția lor s-a facut cu orientare către eficiență energetică ridicată și randament superior pentru fiecare sector de aplicabilitate în parte. Pe lângă acestea, am acordat o atenție deosebită mediului – pe care îl protejăm atât în timpul proceselor de producție, cât și prin crearea de produse ecologice.

Oferim soluții la provocările întâmpinate de autoritătile publice și entitățile private pentru asigurarea securității oamenilor, economisind în același timp energie și diminuând costurile de întreținere. Personalizam produsele, adaptandu-le fiecărui proiect pentru obținerea maximului de eficiență în condițiile specifice.

ELBA – Performanță in iluminatul stradal

Corpurile de iluminat stradal cu ELBA sunt ideale pentru drumuri principale, locale, secundare, cu clasele de iluminare de la M1 pană la M6, S1÷S6-conform SR EN 13201; pentru iluminatul rezidențial, alei, trotuare, parcuri, treceri de pietoni, parcări, gări, autogări, spații publice largi, iluminatul drumurilor rurale.

Iluminatul pietonal – mai eficient, mai performant

Iluminatul pietonal poate fi realizat în cel mai eficient mod cu produsele ELBA. Acestea pot fi utilizate pentru iluminatul ornamental de exterior, intrări în spații comerciale, magazine, clădiri, iluminatul aleilor, parcurilor, falezelor, parcărilor; gări, autogări, spațiilor verzi, teraselor, iluminatul zonelor urbane ample.

Proiecte personalizate și de impact realizate prin iluminat arhitectural 

Iluminatul arhitectural îmbogățește cultură locală, înfrumusețează  și personalizează spațiul public. Soluțiile oferite de ELBA pentru acest tip de iluminat implică utilizarea unor corpuri de iluminat profesionale versatile care vor pune în valoare orice proiect în care vor fi incluse. Produsele pentru iluminatul arhitectural pot fi incluse în proiecte de iluminat fațade  ale clădirilor, grădini, parcuri, monumente, statui.

Noi ELBA – ne angajăm să continuăm demersul de îmbunătățire a vieților oamenilor și a comunităților – oferind o lume mai bună și mai sigură prin performanță, eficiență și funcționalitate, utilizând tehnologia  luminii.

Gasiti Catalogul ELBA Iluminat Exterior 2017-2018 accesând link-ul de mai jos:

https://www.elba.ro/wp-content/uploads/CatalogELBA-IluminatDeExterior2017-2018.pdf

 

ELBA SA

Timișoara, Zona Industrială Freidorf, Str. Paul Morand nr. 135, Timiș, România

Telefon +40 356 443 902
E-mail office@elba.ro