Înainte de împlinirea unui secol de activitate, ELBA s-a mutat în casă nouă

Noul sediu ELBA este unul dintre cele mai moderne centre, ca dotare și organizare, ceea ce permite o creștere substanțială a calității și a producței.

Pe 17 octombrie 2013, am inaugurat activitatea companiei în noua locație din Parcul Industrial Freidorf al Primăriei Municipiului Timișoara. Este vorba de un sediu de producție modern, cu tehnologii de ultimă generație, pe o suprafață de 80.000 mp.

Ansamblul cuprinde o clădire administrativă, laboratoare, o hală de producție a corpurilor de iluminat auto și o hală de producție a aparatelor de iluminat industriale, reprezentând o investiţie de peste 50 de milioane de euro. Prin investițiile făcute în construcții, tehnologii și laboratoare, ELBA se situează în avangarda progresului tehnologic și a protecției mediului înconjurător.

Totalitatea tehnologiilor și soluțiilor menite să asigure performanță și competitivitate, puse în practică de un colectiv de profesioniști de aproape 1.000 de angajați – de la manageri la operatori – reprezintă cheia reușitei acestui proiect.

Totodată, a fost demarat proiectul de creare şi dezvoltare a unei noi identități vizuale, corespunzătoare acestei noi etape din viața ELBA.

ELBA SA

Timișoara, Zona Industrială Freidorf, Str. Paul Morand nr. 135, Timiș, România

Telefon +40 356 443 902
E-mail office@elba.ro