Gama Office & Retail 2017

Noua gamă Office & Retail 2017, prezentată în ediția de față, propune o gamă de produse profesionale destinate clădirilor de birouri și spaţiilor comerciale, pentru o integrare arhitecturală optimizată, conformă cu standardele europene actuale.

Corpurile de iluminat de ultimă generație – dezvoltate și propuse de Compania noastră – integrează tehnologie LED performantă, de ultimă generație, perfect adaptată nevoilor din ce în ce mai exigente ale pieței. Astfel, în dezvoltarea noii game, s-a pus accent îndeosebi pe calitatea luminii redate și pe optimizarea consumului de energie electrică, având reduceri semnificative, de pâna la 70% față de soluțiile clasice.

Din punct de vedere al design-ului, tendința impusă este cea de funcționalitate, acordându-se o atenție deosebită omogenitații și urmărindu-se sistematic realizarea unei luminanțe constante pe suprafața de iluminat.

O atenție cu totul specială s-a acordat integrării acestor produse în sisteme de tip smart-office & smart building, fiind astfel compatibile cu cele mai utilizate sisteme de telemanagement existente.

Totodată, un alt obiectiv foarte important al ELBA, este de a participa la diminuarea amprentei de carbon și la limitarea impactului asupra mediului, în acord cu COP2021. În acest sens, tehnologia de fabricație a produselor noastre exclude substanţele poluante (mercur şi alte elemente nocive).  în cadrul soluțiilor constructive s-au eliminat și emisiile de radiații în spectrul infraroşu (IR) şi utraviolet (UV).

Relativ la durata de viaţă, produsele integrează soluții tehnice pentru 50.000 ore de funcţionare, permitând în același timp iluminarea instant la putere nominală, imediat dupa aprindere – cu diferite temperaturi de culoare – variind intre 3000 si 6500 K.

Produsul Kinetik, disponibil cu o soluție de tip Tunable White, permite o variație a temperaturii de culoare și adaptează lumina în timp real, printr-un sistem de control la dispoziția utilizatorului (tip telecomandă). Kinetik redă lumina în funcție de mediul ambiant și de ciclul circadian al zilei.

Noua noastră gamă Office & Retail 2017 poate fi vizualizată în detaliu la link-urile de mai jos:

https://www.elba.ro/wp-content/uploads/Catalog-Office-and-Retail-LED-2017.pdfD-2017.pdf

ELBA SA

Timișoara, Zona Industrială Freidorf, Str. Paul Morand nr. 135, Timiș, România

Telefon +40 356 443 902
E-mail office@elba.ro