Gala Premiilor de Excelenţă în Administraţie

Evenimentul dedicat iluminatului cu LED a adus împreună reprezentanți ai mediului de afaceri, dar și autorități locale care au susținut implementarea acestei noi tehnologii de iluminat.

Gala Premiilor de Excelență în Administrație promovează cele mai bune rezultate din administrația publică locală din România, încurajând eforturile care se fac pentru dezvoltarea acestui sistem precum şi inițiativele pozitive ale specialiștilor, alături de proiectele importante pe care reprezentanții administrației locale și centrale le-au susținut. În cadrul evenimentului se evaluează şi premiază rezultatele Programului de Management Modern în Administrație, primul program național de promovare a proiectelor și inițiativelor din domeniul administrației publice.

ELBA a participat în cadrul evenimentului ca partener şi a prezentat, sub sloganul ”Lumina viitorului în produsele de azi”, noutăţile din domeniul iluminatului public: aparatele de iluminat cu LED ce permit realizarea unui iluminat optim în condiţiile reducerii energiei consumate cu până la 60%.

În cadrul galei, au fost premiați cei mai merituoși reprezentanți ai administrației publice locale și centrale, care s-au evidențiat în acest an prin eforturile pentru dezvoltarea acestui sistem, iniţiative pozitive şi proiecte de anvergură. Au participat peste 130 de persoane, lideri din administrația publică centrală și locală, precum și reprezentanți ai mediului de afaceri.

ELBA SA

Timișoara, Zona Industrială Freidorf, Str. Paul Morand nr. 135, Timiș, România

Telefon +40 356 443 902
E-mail office@elba.ro