Iluminat industrial, public și arhitectural

Sistemele de iluminat marca ELBA oferă o eficienţă energetică foarte bună, prin utilizarea unor componente extrem de fiabile.

ELBA COM SIL sisteme de iluminat

Prin serviciile sale, ELBA asigură asistența necesară și echipamente de ultimă generație pentru efectuarea măsurătorilor luminotehnice. Astfel, oferta pentru sistemele de iluminat public include tot necesarul pentru iluminarea unui spațiu, de la proiectarea sistemului de iluminat la materiale și manoperă, până la punerea în funcțiune a sistemului.

ELBA COM SIL – Sisteme de iluminat

Pentru realizarea unui mediu luminos, eficient și confortabil, reprezentanța comercială a societății ELBA COM, prin Departamentul Sisteme de Iluminat, pune la dispoziția clienților următoarele servicii:

Proiectare luminotehnică

Pentru realizarea proiectelor luminotehnice de interior sau exterior, sunt utilizate cele mai noi programe de calcul specializat precum Dialux și Calculux, oferindu-se clienţilor soluţii pentru orice tip de sistem de iluminat, în conformitate cu normele şi recomandările Comisiei Internaţionale de Iluminat (CIE).

Iluminatul arhitectural decorativ de exterior

Sistemele de iluminat arhitectural sunt menite să valorifice un obiectiv prin evidenţierea, cu ajutorul luminii, a detaliilor care definesc personalitatea sa arhitecturală. În acest fel, contribuie la îmbogăţirea ambientului unei localităţi, cu implicarea majoră a soluţiei de iluminat. Soluţiile ELBA pentru luminatul arhitectural includ: monumente, biserici, pieţe, pietonale, hoteluri, clădiri moderne sau istorice, fântâni, faleze, amenajări peisagere etc.

ELBA SA

Timișoara, Zona Industrială Freidorf, Str. Paul Morand nr. 135, Timiș, România

Telefon +40 356 443 902
E-mail office@elba.ro