ELBA, partener în dezvoltarea de piese obţinute prin injecţia de mase plastice

Au fost create condiţii favorabile pentru consolidarea poziţiei ELBA pe piaţa producătorilor de componente pentru industria auto şi câştigarea de noi oportunităţi, prin asigurarea de noi capacităţi de producţie și crearea unei platforme pentru dezvoltări ulterioare.

ELBA producator de componente pentru industria auto

Proiectare, dezvoltare și suport industrializare

Fluxurile de producție au fost optimizate și adaptate la noile tehnologii pentru a satisface exigențele de calitate ale clienților. Avem posibilitatea de a realiza producţie de prototipuri și teste de laborator conform parametrilor setaţi de client, precum și proiectarea şi execuţia matriţelor de injectat masă plastică şi a sculelor. Pentru activităţile care nu intră în sfera experienţei noastre, vă oferim posibilitatea de a le subcontracta.

Producţie componente subansamblu

Injecţie mase plastice – fabricarea reperelor din mase plastice prin utilizarea tehnologiei de injecţie pe maşini de injectat unicolore, bicolore sau tricolore în regim semiautomat, automat sau cu comandă program. Reperele injectate din mase plastice sunt: carcase, reflectoare, dispersoare, rame pentru faruri şi lămpi auto, alte repere mici (catadioptri, repetitoare). Se utilizează mase plastice sub formă de granule, încălzite în instalaţii speciale şi apoi injectate sub presiune în scule şi matriţe de injecţie.

Acoperiri – presupune realizarea protecţiei chimice şi decorative a reperelor care compun lămpile şi farurile auto. În cadrul acestui compartiment se derulează procedee tehnologice de natură chimică, dintre care principalele sunt aluminizarea şi lăcuirea. Procedeul de aluminizare a reflectoarelor constă în depunerea unui strat de aluminiu în vid pe instalaţii speciale.

ELBA SA

Timișoara, Zona Industrială Freidorf, Str. Paul Morand nr. 135, Timiș, România

Telefon +40 356 443 902
E-mail office@elba.ro