Prelucrare eficientă şi tehnologii moderne pentru rezultate excelente

Experienţa solidă alături de o echipă de specialişti şi dotările moderne asigură fiecărui produs costuri scăzute şi performanţă ridicată.

Matrite de injectat mase plastice realizate de ELBAFabrica SDV asigură dotarea atelierelor de producţie ale ELBA cu matriţe, scule, ştanţe şi diverse dispozitive, cât şi realizarea de astfel de produse pentru clienţii din ţară şi străinătate, având ca suport o echipă de specialişti, o experienţă solidă şi o dotare modernă.

Fiecare dintre aceste structuri dispune de propriile Departmente de Proiectare şi Dezvoltare, unde se concep noile produse utilizând procedura de proiectare asistată de calculator (CAD). Corelată cu realizarea informatizată a pregătirii de fabricaţie (CAM), aceasta asigură costuri scăzute şi performanţă în dezvoltarea produselor noi.

Serviciile noastre de proiectare şi executare matriţe de injectat mase plastice din domeniul corpurilor de iluminat auto sunt contractate de firme de prestigiu din lume, precum: Renault, Valeo, Skoda și Hella.

Proiectarea corpurilor de iluminat şi a SDV-urilor necesare se realizează integral pe spaţii grafice şi calculatoare, utilizându-se softuri specifice performante: AUTOCAD, ProE și Cimatron. Datorită sistemului CAD-CAM bine pus la punct, se pot realiza suprafeţe active de o complexitate ridicată: nivel de competențe înalt în zona lustruire de volum și de aspect.

Pentru a obține o cantitate și o fiabilitate ridicată, la execuția matrițelor se utilizează atât oțeluri importate de la firma Bohler, cât și elemente tipizate produse de firme de specialitate, precum Hasco, Rabourdin, DME.

Matriţele sunt testate în regim normal de funcţionare, optimizându-se parametrii de curgere, forma şi dimensiunile piesei, dar și ciclul de injecţie. La cererea clienţilor, se pot realiza și preserii de piese.

Informații și materiale suplimentare

De aici puteți descărca documente specifice acestei divizii:

ELBA SA

Timișoara, Zona Industrială Freidorf, Str. Paul Morand nr. 135, Timiș, România

Telefon +40 356 443 902
E-mail office@elba.ro