Gamă diversificată. Standard unic de calitate.

Din dorinţa de a satisface cât mai bine cerinţele clienţilor, în oferta ELBA sunt incluse peste 400 produse de bază, în 1500 de variante, omologate conform standardelor de referinţă naţionale şi internaţionale.

corpuri de iluminat pentru interior produse de ELBA

Perioada 1990-2005 s-a caracterizat prin investiții continue în modernizarea tehnologiilor specifice domeniului iluminatului. Tehnologiile utilizate, calitatea materialelor folosite ce poartă sigla marilor producători din domeniul electric, au permis acordarea a 3 ani de garanție pentru produsele realizate de Elba.
Fabrica are propriul departament de proiectare și dezvoltare unde se desfășoară activitățile de proiectare a produselor. Se utilizează programe de software specializate, de ultima generație pentru proiectarea 2D și 3D precum Creo Parametric și AutoCad. Toate aceste activități se desfășoară în conformitate cu noile standarde și reglementări europene.

Cercetare şi dezvoltare

Inovația stă la baza proceselor și activităților de cercetare. Produsele sunt concepute în propriul departament de proiectare și dezvoltare urmând procedurile APQP care au la bază managementul de proiect. Experiența proiectanților și tehnologia este mereu îmbunătățită prin sesiuni de training dedicate celor mai noi tendințe si tehnologii din industria iluminatului. Sistemele informatice și tehnologice utilizate sunt moderne și adaptate fiecărei activități în parte.

Capabilităţi Software și Instrumente IT:

Competenţe:

Capabilităţi şi orientări de dezvoltare:

Producţie și tehnologie

Implementând tehnologiile moderne, ELBA a reușit să ridice standardul de calitate al produselor, să accelereze și să eficientizeze procesul de producție, toate acestea rezultând într-o poziționare competitivă pe piață. Compania deține capacitatea și metodele de susținere a  întregului proces de producție, începând de la stadiul de materii prime, până la produsul final.

Capacitate de producţie:

Activităţi de producţie ELBA Lighting:

Tehnologii pentru prelucrarea metalelor:

Tehnologii pentru prelucrarea materialelor plastice:

Linia de asamblare şi testare:

Descărcare fișiere

Pentru informații suplimentare despre secțiunea Lighting a companiei, puteți descărca următoarele:

ELBA SA

Timișoara, Zona Industrială Freidorf, Str. Paul Morand nr. 135, Timiș, România

Telefon +40 356 443 902
E-mail office@elba.ro