Cereri diverse. Ofertă complexă.

Activitatea complexă dezvoltată de ELBA presupune specializarea structurii, a personalului și implicit dezvoltarea separată a sferelor de activitate ale companiei.

ELBA a reuşit să îşi menţină poziţia de lider oferind clienţilor săi corpuri de iluminat (fluorescente, exterioare ornamentale, pentru iluminat industrial, pentru iluminat de siguranţă, semafoare etc.), corpuri de iluminat auto, matriţe, scule şi dispozitive, dar şi servicii complete (proiectare, execuţie, modernizare şi întreținere) pentru sisteme de iluminat interior, exterior sau stradal.

ELBA Automotive

Fabrica Automotive – produce corpuri de iluminat pentru industria de automobile, în special faruri și lămpi spate, conform standardului ISO/TS 16949.

ELBA Lighting

Fabrica Corpuri și sisteme de iluminat are propriul departament de proiectare și dezvoltare pentru sectoarele Rezidențial, Industrial, Terțiar și Medii Speciale.

ELBA Molding

Fabrica SDV asigură dotarea atelierelor de producţie ale ELBA cu matriţe, scule, ştanţe şi diverse dispozitive şi realizarea acestora pentru clienţii din ţară şi străinătate.

ELBA Laboratories

Laboratoare specializate – pentru validare fotometrie, electromecanică, chimie, metrologie acreditate de Reţeaua Naţională de Acreditare din România – RENAR.

Documente adiționale

Vă punem la dispoziție următoarele documente:

ELBA SA

Timișoara, Zona Industrială Freidorf, Str. Paul Morand nr. 135, Timiș, România

Telefon +40 356 443 902
E-mail office@elba.ro