Tradiţie şi performanţă pentru o dezvoltare durabilă, de succes

Înfiinţată în Timişoara, cu o tradiţie de peste 100 de ani, ELBA este cel mai important producător de corpuri de iluminat din ţară.

Iluminat stradal "Nuferi violet"Prestigiul dobândit ne-a motivat tot timpul să fim perseverenți și să stabilim parteneriate bazate pe încredere și produse fiabile, cu un raport calitate-preţ foarte bun. ELBA participă activ la îmbunătăţirea calității vieții de zi cu zi, dezvoltând soluții de iluminat în armonie cu reglementările de producţie. Acestea oferă siguranță și calitate prin utilizarea de alternative ecologice.

În 2010 a avut loc cea mai importantă transformare din evoluţia companiei – inaugurarea unei noi fabrici într-o locaţie modernă, în concordanță cu standardele de urbane și de mediu. Noua fabrică din Parcul Industrial Freidorf se integrează în planul urbanistic al Primăriei Timișoara, fiind în același timp și în concordanță cu arhitectura zonei.

Viziunea adoptată şi modalităţile de materializare ale acesteia dovedesc încă o dată că ELBA este un producător important, care îşi focalizează preocupările şi resursele în folosul clienţilor săi şi al mediului înconjurător.

Firmă privată cu capital integral românesc, cu un acţionariat orientat spre dezvoltarea durabilă a afacerii, ELBA este cel mai solid exemplu de succes pentru privatizările MEBO din România.

Susţinem inovaţia, promovăm siguranţa, dezvoltăm calitatea

Ca actor de referinţă în domeniul iluminatului, activităţile companiei ELBA sunt conduse de valori şi principii bine conturate, atât în ceea ce priveşte produsele, cât şi în relaţia cu partenerii şi angajaţii. Inovaţia este stilul nostru de lucru. Respectul în relaţiile cu partenerii şi angajaţii face parte din politica noastră, iar eficienţa, siguranţa şi calitatea se regăsesc împreună la fiecare nivel de activitate.

ELBA SA

Timișoara, Zona Industrială Freidorf, Str. Paul Morand nr. 135, Timiș, România

Telefon +40 356 443 902
E-mail office@elba.ro