Lumină. Tehnologie. Sustenabilitate.

Vezi gama completă de produse

Tradiţie şi performanţă pentru o dezvoltare durabilă, de succes

Înfiinţată în Timişoara, cu o tradiţie de peste 100 de ani, ELBA este cel mai important producător de corpuri de iluminat din ţară.

Prestigiul dobândit ne-a motivat tot timpul să fim perseverenți și să stabilim parteneriate bazate pe încredere și produse fiabile, cu un raport calitate-preţ foarte bun. ELBA participă activ la îmbunătăţirea calității vieții de zi cu zi, dezvoltând soluții de iluminat în armonie cu reglementările de producţie. Acestea oferă siguranță și calitate prin utilizarea de alternative ecologice.

AFLĂ MAI MULTE
 • EUROPA DE EST-ÎN CURSA PENTRU ILUMINATUL INTELIGENT

  Actualele dezvoltări ale tehnologiei LED au deschis cale liberă perspectivei iluminatului inteligent. Deoarece diodele emițătoare de lumină sunt semiconductoare și fac parte și din spectrul digital, ele pot fi foarte ușor conectate într-o rețea. Conștienti de posibilități, producătorii și vânzătorii doresc să atașeze tehnologia iluminatului de retelele web, în ​​tot mai multe moduri. Aplicațiile și

 • Gama Office & Retail 2017

  Noua gamă Office & Retail 2017, prezentată în ediția de față, propune o gamă de produse profesionale destinate clădirilor de birouri și spaţiilor comerciale, pentru o integrare arhitecturală optimizată, conformă cu standardele europene actuale. Corpurile de iluminat de ultimă generație – dezvoltate și propuse de Compania noastră – integrează tehnologie LED performantă, de ultimă generație, perfect

 • ELBA la LIGHT + Building 2016

  Vă invităm să vizitaţi ELBA la cel mai important târg din lume destinat produselor şi tehnologiilor din iluminatul tehnic.

 • ELBA Automotive, partener de încredere pentru producători globali.

  ELBA Automotive continua dezvoltarea parteneriatului de peste 10 ani cu cel mai mare producător de autovehicule din Romania, DACIA/RENAULT. Începutul anului 2015, a marcat atingerea unui nou vârf in aceasta colaborare de succes.

 • Participare de succes la Euroluce 2015, Milano

  Participare de succes la Euroluce 2015, Milano. Prezenta ELBA in arena internaționala a iluminatului de înaltă calitate a fost întâmpinată cu interes deosebit si a dovedit potențialul imens al produselor noastre.

 • Iluminatul festiv de sărbători

  La începutul lunii decembrie, ELBA a inaugurat iluminatul festiv în mai multe orașe din țară. Pentru aceste lucrări s-au folosit surse LED de ultimă generație, cu un consum de energie redus.

 • ELBA a luat parte la congresul Vision

  În perioada 14-15 octombrie, 2014 ELBA a participat la prestigiosul congres Vision organizat de Societatea Franceză a Inginerilor din Automotive. Cu această ocazie, a prezentat la nivel internațional tehnologiile de iluminat realizate în România.

 • Iluminat arhitectural pentru Opera din Timişoara

  ELBA a realizat unul dintre cele mai spectaculoase proiecte de iluminat arhitectural prin oferirea unei noi înfățisări Operei din Timișoara. Detaliile fațadei au fost evidențiate cu ajutorul a peste 400 de spoturi luminoase.

 • Gala Premiilor de Excelenţă în Administraţie

  ELBA a fost prezentă ca partener al evenimentului şi a prezentat sub sloganul ”Lumina viitorului în produsele de azi” noutăţile din domeniul iluminatului public: aparatele de iluminat cu LED ce permit realizarea unui iluminat optim și o reducere a energiei consumate.

CITEȘTE ȘTIREA COMPLETĂ
ELBA SA

Timișoara, Zona Industrială Freidorf, Str. Paul Morand nr. 135, Timiș, România

Telefon +40 356 443 902
E-mail office@elba.ro