Lumină. Tehnologie. Sustenabilitate.

Vezi gama completă de produse

ELBA susţine inovația în procesul de dezvoltare a iluminatului

Înfiinţată în Timişoara, cu o tradiţie de aproape 100 de ani, ELBA este cel mai important producător de corpuri de iluminat din ţară. Prestigiul dobândit ne-a motivat tot timpul să evoluăm și să stabilim parteneriate bazate pe încredere și produse fiabile, cu un raport calitate-preţ bun.

Viziunea adoptată şi modalităţile de materializare ale acesteia dovedesc încă o dată că ELBA este un producător important, care îşi focalizează preocupările şi resursele în folosul clienţilor săi şi al mediului. Respectul în relaţiile cu partenerii şi angajaţii face parte din politica noastră.

AFLĂ MAI MULTE
 • Iluminatul festiv de sărbători

  La începutul lunii decembrie, ELBA a inaugurat iluminatul festiv în mai multe orașe din țară. Pentru aceste lucrări s-au folosit surse LED de ultimă generație, cu un consum de energie redus.

 • Iluminat arhitectural pentru Opera din Timişoara

  ELBA a realizat unul dintre cele mai spectaculoase proiecte de iluminat arhitectural prin oferirea unei noi înfățisări Operei din Timișoara. Detaliile fațadei au fost evidențiate cu ajutorul a peste 400 de spoturi luminoase.

 • ELBA a luat parte la congresul Vision

  În perioada 14-15 octombrie, 2014 ELBA a participat la prestigiosul congres Vision organizat de Societatea Franceză a Inginerilor din Automotive. Cu această ocazie, a prezentat la nivel internațional tehnologiile de iluminat realizate în România.

 • Gala Premiilor de Excelenţă în Administraţie

  ELBA a fost prezentă ca partener al evenimentului şi a prezentat sub sloganul ”Lumina viitorului în produsele de azi” noutăţile din domeniul iluminatului public: aparatele de iluminat cu LED ce permit realizarea unui iluminat optim și o reducere a energiei consumate.

CITEȘTE ȘTIREA COMPLETĂ
ELBA SA

Timișoara, Zona Industrială Freidorf, Str. Paul Morand nr. 135, Timiș, România

Telefon +40 356 443 902
E-mail office@elba.ro